
>
641.528
Л 37
Левицька , Станіслава Олегівна.Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / С. О. Левицька ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2018. - 21 с. - Б. ц.
Ключові слова: біологічна цінність -- броколі (спаржева капуста) -- швидке заморожування -- якість продуктів -- биологическая ценность -- брокколи (спаржевая капуста) -- быстрое замораживание -- качество продуктов -- biological value -- broccoli (asparagus cabbage) -- quick freezing -- product quality --
Анотація:
Установлено сортові відмінності хімічного складу капусти броколі районованих в Україні сортів, придатних до вирощування в зонах Лісостепу, Степу і Полісся. Досліджено тенденції змін їх споживних властивостей при зберіганні, що дозволило визначити сорт капусти Партенон як найбільш придатний до заморожування. Встановлено, що оптимальною для зберігання замороженої капусти броколі є температура мінус 10 градусів Цесьсія, за якої відбувається максимальна кристалізація всіх форм зв'язаної вологи, що унеможливлює протікання біохімічних процесів, сприяє максимальному збереженню споживних властивостей капусти.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Л 37
Левицька , Станіслава Олегівна.
УДК | |
641.528 | |
635.356 |
Ключові слова: біологічна цінність -- броколі (спаржева капуста) -- швидке заморожування -- якість продуктів -- биологическая ценность -- брокколи (спаржевая капуста) -- быстрое замораживание -- качество продуктов -- biological value -- broccoli (asparagus cabbage) -- quick freezing -- product quality --
Анотація:
Установлено сортові відмінності хімічного складу капусти броколі районованих в Україні сортів, придатних до вирощування в зонах Лісостепу, Степу і Полісся. Досліджено тенденції змін їх споживних властивостей при зберіганні, що дозволило визначити сорт капусти Партенон як найбільш придатний до заморожування. Встановлено, що оптимальною для зберігання замороженої капусти броколі є температура мінус 10 градусів Цесьсія, за якої відбувається максимальна кристалізація всіх форм зв'язаної вологи, що унеможливлює протікання біохімічних процесів, сприяє максимальному збереженню споживних властивостей капусти.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|