Розробка біотехнології варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 03.00.20 Біотехнологія : захищена 30.04.2015 / Б. І. Леонова ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2015. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
637.524
Ключові слова: біотехнологія -- якість -- безпечність -- варені ковбаси -- бактеріальні препарати -- молочнокислі бактерії -- денітрифікація -- біоконсервація -- екологічність -- биотехнология -- качество -- безопасность -- вареные колбасы -- бактериальные препараты -- молочнокислые бактерии -- денитрификация -- биоконсервация -- экологичность -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)