
>
664.78.713.22
У 28
Удворгелі , Лариса Іванівна.Удосконалення технології хліба з використанням пектиновмісних порошків [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / Л. І. Удворгелі ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2004. - 20 с. - Б. ц.
Ключові слова: біополімери -- пектинові речовини -- токсичні речовини -- харчові волокна -- хліб -- биополимеры -- пектиновые вещества -- токсичные вещества -- пищевые волокна -- хлеб -- biopolymers -- pectin substances -- toxic substances -- dietary fiber -- bread --
Анотація:
Експериментально доведено, що хлібобулочні вироби з пектиновмісними порошками здатні виводити з організму токсичні речовини і їх слід відносити до виробів з функціональними властивостями.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
У 28
Удворгелі , Лариса Іванівна.
УДК | |
664.78.713.22 |
Ключові слова: біополімери -- пектинові речовини -- токсичні речовини -- харчові волокна -- хліб -- биополимеры -- пектиновые вещества -- токсичные вещества -- пищевые волокна -- хлеб -- biopolymers -- pectin substances -- toxic substances -- dietary fiber -- bread --
Анотація:
Експериментально доведено, що хлібобулочні вироби з пектиновмісними порошками здатні виводити з організму токсичні речовини і їх слід відносити до виробів з функціональними властивостями.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|