664.696
М 36
.
Удосконалення технології продукції високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / Л. В. Махинько ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
664.696

Ключові слова: біологічна цінність -- начинка -- термін зберігання харчових продуктів -- технологія харчових продуктів -- харчова цінність -- биологическая ценность -- срок хранения пищевых продуктов -- технология пищевых продуктов -- пищевая ценность -- biological value -- filling -- shelf life of food products -- food technology -- nutritional value --
Анотація:
Вивчено вплив нетрадиційної сировини рослинного походження (насіння боових, насіння льону, солодових екстрактів, продуктів перероблення морських водоростей, сухих подрібнених лікарських рослин, пилку квіткового) на основні показники якості готової продукції.
Додаткові точки доступу: