
>
641.522.2
С 50
Скрипник, Вячеслав Олександрович.Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 08.06.2016 / В. О. Скрипник ; наук. конс. О. І. Черевко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 40 с. - Бібліогр.: с. 31-37. - Б. ц.
Ключові слова: м’ясо -- кондуктивне жарення -- двостороннє жарення -- енергетична ефективність -- ресурсозбереження -- тиск -- електричний струм -- раціональні параметри -- гетероциклічні аміни -- мясо -- кондуктивное жаренье -- двустороннее жаренье -- энергетическая эффективность -- ресурсосбережение -- давление -- электрический ток -- рациональные параметры -- гетероциклические амины -- meat -- conductive frying -- bilateral frying -- energy efficiency -- resource saving -- pressure -- electric current -- rational parameters -- heterocyclic amines --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню енергоефективних та ресурсозбережних процесів кондуктивного жаріння м'ясних порційнихнатуральних виробів і розробці обладнання для їх реалізації.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
С 50
Скрипник, Вячеслав Олександрович.
УДК | |
641.522.2 | |
641.53.09 | |
641.542.75 | |
637.52 |
Ключові слова: м’ясо -- кондуктивне жарення -- двостороннє жарення -- енергетична ефективність -- ресурсозбереження -- тиск -- електричний струм -- раціональні параметри -- гетероциклічні аміни -- мясо -- кондуктивное жаренье -- двустороннее жаренье -- энергетическая эффективность -- ресурсосбережение -- давление -- электрический ток -- рациональные параметры -- гетероциклические амины -- meat -- conductive frying -- bilateral frying -- energy efficiency -- resource saving -- pressure -- electric current -- rational parameters -- heterocyclic amines --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню енергоефективних та ресурсозбережних процесів кондуктивного жаріння м'ясних порційнихнатуральних виробів і розробці обладнання для їх реалізації.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\наук. конс.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 2 |
2 | Репозитарій |