
>
664.8.034.2
Л 86
Луценко , Дмитро Петрович.Розробка та дослідження малогабаритної установки холодного копчення риби з рециркуляцією коптильного диму [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Д. П. Луценко ; наук. керівник В. В. Сафонов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1999. - 18 с. - Б. ц.
Ключові слова: рибні копченості -- технологія копчення -- рыбные копчености -- технология копчения -- smoked fish -- smoking technology --
Анотація:
Дисертацію присвячено питанню розробки нової установки для копчення риби, яка відрізняється від існуючих підвищеною ефективністю та економічністю, малими габаритами та екологічною чистотою виробництва при традиційному засобі копчення. У ході виконання дисертації розроблено нову малогабаритну коптильну установку з рециркуляцією коптильного агенту. Визначено, що за максимального завантаження камери рибою збільшується к.к.д. установки з коптильних речовин, зменшується тривалість копчення в розрахунку на обробку одиниці продукції.Запропоновано новий підхід до теоретичного дослідження процесу копчення, що є зручним для використання під час розрахунків. Здійснено заходи з впровадження нової установки у виробництво та одержано позитивні відгуки від фахівців з копчення.
Додаткові точки доступу:
Сафонов, Валентин Васильович\наук. керівник\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Л 86
Луценко , Дмитро Петрович.
УДК | |
664.8.034.2 | |
644.951.3 |
Ключові слова: рибні копченості -- технологія копчення -- рыбные копчености -- технология копчения -- smoked fish -- smoking technology --
Анотація:
Дисертацію присвячено питанню розробки нової установки для копчення риби, яка відрізняється від існуючих підвищеною ефективністю та економічністю, малими габаритами та екологічною чистотою виробництва при традиційному засобі копчення. У ході виконання дисертації розроблено нову малогабаритну коптильну установку з рециркуляцією коптильного агенту. Визначено, що за максимального завантаження камери рибою збільшується к.к.д. установки з коптильних речовин, зменшується тривалість копчення в розрахунку на обробку одиниці продукції.Запропоновано новий підхід до теоретичного дослідження процесу копчення, що є зручним для використання під час розрахунків. Здійснено заходи з впровадження нової установки у виробництво та одержано позитивні відгуки від фахівців з копчення.
Додаткові точки доступу:
Сафонов, Валентин Васильович\наук. керівник\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|