640.43
А 61
.
Формування системи управління збутовою діяльністю підприємств у сфері ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) / Т. П. Амброзевич ; наук. керівник Г. Т. П'ятницька ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
640.43
658.81

Ключові слова: збут -- ресторани -- ресторанне господарство -- сбыт -- рестораны -- ресторанное хозяйство -- sale -- restaurants -- restaurant business --
Анотація:
У дисертаційній роботі розкрито теоретико-методологічні та практичні аспекти формування системи управління збутовою діяльністю підприємств ресторанного господарства. Обґрунтовані практичні рекомендації щодо підвищення ефективності збутової діяльності цих підприємств. До наукового обороту введено поняття "управління збутовою діяльністю підприємства ресторанного господарства" та уточнені дефініції "збут", "збутова діяльність", "товарорух", "розподіл", "продажі". Визначено складові компоненти збутової діяльності підприємств ресторанного господарства та особливості управління нею. Проведено аналіз результатів процесу управління збутовою діяльністю підприємств ресторанного господарства України в цілому та окремих його складових: планування, організації, мотивації та контролю, оцінено вплив факторів галузевої конкуренції на ці результати. Розроблено науково-методичні підходи до процесу формування системи управління збутовою діяльністю підприємств ресторанного господарства в умовах ринкових трансформацій.
Додаткові точки доступу: