
>
641.887
Д 13
Давидова, Оксана Юріївна.Розробка технології соусів з кісточкових плодів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / О. Ю. Давидова ; наук. керівник Л. П. Малюк ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1999. - 19 с. - Б. ц.
Ключові слова: кісточкові -- соуси -- косточковые -- соусы -- bony -- sauces --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробці технології соусів з кісточкових плодів. У основу технології покладено максимальне збереження біологічно активних речовин, зокрема Р-активниз полі фенольних сполук та каротиноїдів плодів вишні та абрикосів. Експериментально доведено значний стабілізуючий ефект пряно-ароматичної рослинної сировини на біофлавоноїди кісточкових плодів. Науково обґрунтовано та розроблено рецептури та технологію виробництва соусів з вишні та абрикосів. Одержано комплекс даних про харчову цінність та технологічні властивості нових соусів. Здійснено впровадження запропонованих розробок у галузь громадського харчування та консервне виробництво.
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна\наук. керівник\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Д 13
Давидова, Оксана Юріївна.
УДК | |
641.887 | |
641.5 | |
664.871 | |
634.2 |
Ключові слова: кісточкові -- соуси -- косточковые -- соусы -- bony -- sauces --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробці технології соусів з кісточкових плодів. У основу технології покладено максимальне збереження біологічно активних речовин, зокрема Р-активниз полі фенольних сполук та каротиноїдів плодів вишні та абрикосів. Експериментально доведено значний стабілізуючий ефект пряно-ароматичної рослинної сировини на біофлавоноїди кісточкових плодів. Науково обґрунтовано та розроблено рецептури та технологію виробництва соусів з вишні та абрикосів. Одержано комплекс даних про харчову цінність та технологічні властивості нових соусів. Здійснено впровадження запропонованих розробок у галузь громадського харчування та консервне виробництво.
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна\наук. керівник\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|