
>
664.66/.68
С 48
Слободнюк , Руслан Євгенійович.Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Р. Є. Слободнюк ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2014. - 20 с. - Б. ц.
Ключові слова: десерти -- десертна продукція -- кукурудзяний крохмаль -- модифікація -- десерты -- десертная продукция -- кукурузный крахмал -- модификация -- desserts -- dessert products -- cornstarch -- modification --
Анотація:
Встановлено оборотність приросту поверхневого натягу оклейстеризованої крохмальної дисперсії в роторно-імпульсному апараті, який зникає при повторних механічних напруженнях помірної інтенсивності. Доведено, що використання гідроакустичного методу модифікації крохмалю не залежить від різних партій ботанічного походження.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
С 48
Слободнюк , Руслан Євгенійович.
УДК | |
664.66/.68 | |
664.2.058.02:637.1/.637.1/3 |
Ключові слова: десерти -- десертна продукція -- кукурудзяний крохмаль -- модифікація -- десерты -- десертная продукция -- кукурузный крахмал -- модификация -- desserts -- dessert products -- cornstarch -- modification --
Анотація:
Встановлено оборотність приросту поверхневого натягу оклейстеризованої крохмальної дисперсії в роторно-імпульсному апараті, який зникає при повторних механічних напруженнях помірної інтенсивності. Доведено, що використання гідроакустичного методу модифікації крохмалю не залежить від різних партій ботанічного походження.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|