Удосконалення технологічних процесів та обладнання стабілізації якості рідких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / А. Й. Варфоломєєв . - Київ : [б. в.], 2001. - 20 с. - Б. ц.
УДК
621.798
664-93
Ключові слова: зберігання харчових продуктів -- спосіб зберігання -- фасування -- хранение пищевых продуктов -- способ хранения -- фасовка -- food storage -- method of storage -- packaging --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах