>
636.083
М 38
Машкін, Юрій Олексійович.Технологічні прийоми використання пробіотика за різних способів утримання курчат-бройлерів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.04 Технологія виробництва продуктів тваринництва : захищена 31.01.2012 / Ю. О. Машкін ; наук. керівник П. М. Каркач ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
Ключові слова: технологічні прийоми -- курчата-бройлери -- пробіотики -- вирощування -- утримання -- продуктивність -- збереженість -- жива маса -- технологические приемы -- цыплята-бройлеры -- пробиотики -- выращивание -- содержание -- производительность -- сохранность -- живая масса -- technological receptions -- broiler-chickens -- probiotics -- growing -- maintenance -- productivity -- stored -- living mass --
Додаткові точки доступу:
Каркач, Петро Михайлович\наук. керівник\
Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
М 38
Машкін, Юрій Олексійович.
| УДК | |
| 636.083 | |
| 636.5 |
Ключові слова: технологічні прийоми -- курчата-бройлери -- пробіотики -- вирощування -- утримання -- продуктивність -- збереженість -- жива маса -- технологические приемы -- цыплята-бройлеры -- пробиотики -- выращивание -- содержание -- производительность -- сохранность -- живая масса -- technological receptions -- broiler-chickens -- probiotics -- growing -- maintenance -- productivity -- stored -- living mass --
Додаткові точки доступу:
Каркач, Петро Михайлович\наук. керівник\
Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-2697 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|