
>
637.52
П 57
Попадич, Олег Зіновійович.Розробка технології комбінованих екструзійних продуктів з м`ясної та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 23.06.1999 / О. З. Попадич ; наук. керівник Л. Г. Віннікова ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 1999. - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.
Ключові слова: термопластична екструзія -- екструдати -- м`ясо-рослинна сировина -- комбінований -- сніданки -- термопластическая экструзия -- экструдаты -- мясо-растительное сырье -- комбинированный -- завтраки -- thermoplastic extrusion -- extrudates -- meat and vegetable raw -- combined -- breakfasts --
Додаткові точки доступу:
Віннікова, Людмила Григорівна\наук. керівник\
Одес. держ. акад. харч. технологій
П 57
Попадич, Олег Зіновійович.
УДК | |
637.52 |
Ключові слова: термопластична екструзія -- екструдати -- м`ясо-рослинна сировина -- комбінований -- сніданки -- термопластическая экструзия -- экструдаты -- мясо-растительное сырье -- комбинированный -- завтраки -- thermoplastic extrusion -- extrudates -- meat and vegetable raw -- combined -- breakfasts --
Додаткові точки доступу:
Віннікова, Людмила Григорівна\наук. керівник\
Одес. держ. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1158 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|