Розробка процесів холодильної технології плодів манго методами теплофізичного моделювання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів / Нгуєн В'єт Зунг ; Одес. держ. акад. холоду. - Одеса : [б. в.], 2008. - 20 с. - Б. ц.
УДК
621.6
Ключові слова: манго -- холодильна технологія -- харчові виробництва -- холодильная технология -- пищевые производства -- mango -- refrigeration technology -- food production -- Додаткові точки доступу: Одес. держ. акад. холоду
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах