Розроблення та вдосконалення технології цукристих речовин та цукровмістких харчових добавок [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння / Г. О. Сімахіна ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1999. - 48 с. - Б. ц.
УДК
664.1.039
Ключові слова: вапняк -- дисперсність -- сублімація -- цукровий буряк -- известняк -- дисперсность -- сублимация -- сахарная свекла -- limestone -- dispersion -- sublimation -- sugar beet -- Додаткові точки доступу: Укр. держ. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)