664.656
П 30
.
Удосконалення процесу сатурації та розробка обладнання для насичення напоїв діоксидом вуглецю [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Р. В. Петрікей ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, . - 20 с. - Б. ц.

УДК
664.656

Ключові слова: діоксид вуглецю -- кавітація -- математична модель -- мінеральна вода -- напої -- насичення -- обладнання харчових виробництв -- сатурація -- техніка -- технологічне обладнання -- диоксид углерода -- кавитация -- математическая модель -- минеральная вода -- напитки -- насыщение -- оборудование пищевых производств -- сатурация -- техника -- технологическое оборудование -- carbon dioxide -- cavitation -- mathematical model -- mineral water -- drinks -- satiation -- food production equipment -- saturation -- machinery -- technological equipment --
Анотація:
Досліджено процес насичення напоїв газоподібним діоксидом вуглецю в потоці з використанням явища штучної кавітації, яка генерується гідродинамічним шляхом за допомогою підведення газового компоненту в кавітаційну порожнину основного потоку рідини на основі комп'ютерного, математичного моделювання та у виробничих умовах з метою вдосконалення процесу сатурації.
Додаткові точки доступу: