Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 23.05.2018 / М. І. Назар ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2018. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
664.66
Ключові слова: хлібобулочні вироби -- харчові волокна -- харчова цінність -- хлебобулочные изделия -- пищевые волокна -- пищевая ценность -- bakery products -- food fibers -- nutritional value -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)