
>
664.1.034
П 14
Паламарчук , Наталія Іванівна.Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння / Н. І. Паламарчук ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2007. - 20 с. - Б. ц.
Ключові слова: мезга -- цукровий буряк -- цукроза -- сахарная свекла -- сахароза -- pulp -- sugar beet -- sucrose --
Анотація:
Робота присвячена підвищенню продуктивності цукрового виробництва шляхом інтенсифікації процесу вилучення цукрози і одночасного очищення соку в процесі його одержання. Тому актуальним завданням є удосконалення технології вилучення цукрози із бурякової сировини, яка б дозволила підвищити якісні показники соку, зменшити втрати цукрози, покращити технологічні показники виробництва.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
П 14
Паламарчук , Наталія Іванівна.
УДК | |
664.1.034 |
Ключові слова: мезга -- цукровий буряк -- цукроза -- сахарная свекла -- сахароза -- pulp -- sugar beet -- sucrose --
Анотація:
Робота присвячена підвищенню продуктивності цукрового виробництва шляхом інтенсифікації процесу вилучення цукрози і одночасного очищення соку в процесі його одержання. Тому актуальним завданням є удосконалення технології вилучення цукрози із бурякової сировини, яка б дозволила підвищити якісні показники соку, зменшити втрати цукрози, покращити технологічні показники виробництва.
Додаткові точки доступу:
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|