664.1.034
П 14
.
Удосконалення технології вилучення цукрози з бурякової сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння / Н. І. Паламарчук ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
664.1.034

Ключові слова: мезга -- цукровий буряк -- цукроза -- сахарная свекла -- сахароза -- pulp -- sugar beet -- sucrose --
Анотація:
Робота присвячена підвищенню продуктивності цукрового виробництва шляхом інтенсифікації процесу вилучення цукрози і одночасного очищення соку в процесі його одержання. Тому актуальним завданням є удосконалення технології вилучення цукрози із бурякової сировини, яка б дозволила підвищити якісні показники соку, зменшити втрати цукрози, покращити технологічні показники виробництва.
Додаткові точки доступу: