635.52
Л 53
.
Методологічні засади формування урожайності та якості товарної продукції і насіння салату посівного (Lactuca sativa L.) [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра с.-г. наук : за спец. 06.01.06 Овочівництво. Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство / Н. В. Лещук ; наук. конс. О. В. Хареба ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань : [б. в.], . - 53 с. - Бібліогр.: с. 37-49. - Б. ц.

УДК
635.52
631.53.02
631.559

Ключові слова: салат посівний -- сорт -- урожайність -- ідентифікація -- ознака -- якість -- органолептична оцінка -- модель -- відмінність -- однорідність -- стабільність -- колекція -- фенотип -- габітус -- суцвіття -- насіння -- продуктивність -- салат посевной -- урожайность -- идентификация -- признак -- качество -- органолептическая оценка -- отличие -- однородность -- стабильность -- коллекция -- габитус -- соцветие -- семена -- производительность -- lettuce -- cultivar -- yield -- identification -- quality -- distinctness -- uniformity -- stability -- collection -- habit -- inflorescences -- seeds -- productivity -- marketability --
Додаткові точки доступу: