664.644.4
Л 71
.
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 2015 / Н. Л. Лобачова ; наук. керівник О. М. Шаніна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 24 с. - Бібліогр.: с. 20-21. - Б. ц.

УДК
664.644.4

Ключові слова: целіакія -- безглютенове борошно -- трансглютаміназа -- колагенвмісні білкові добавки -- хліб -- целиакия -- безглютеновая мука -- трансглютаминаза -- коллагенсодержащие белковые добавки -- хлеб -- celiac disease -- non-gluten flour -- transglutaminase -- collagen protein additives -- bread --
Анотація:
Дисертацію присвячено актуальному для хлібопекарської галузі завданню удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютомінази, які дозволяють суттєво підвищити якість хліба за рахунок поліпшення структури виробів та їх зовнішнього вигляду.
Додаткові точки доступу: