Бібліографічний опис
Примірники
>
664.3.033 Л 97 Лявинець, Георгій Михайлович .
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 01.06.2017 / Г. М. Лявинець ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.] , 2017 . - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19 Ключові слова: соуси -- емульсії -- технологія -- емульгатори -- полісахариди -- структуроутворювачі -- рослинні порошки -- хлорофіл -- антиоксиданти -- олія -- харчова цінність -- поверхнево-активні речовини -- фітоолійний напівфабрикат -- каротиновмісний напівфабрикат -- соусы -- эмульсии -- технология -- эмульгаторы -- полисахариды -- структурообразователи -- растительные порошки -- хлорофилл -- антиоксиданты -- масло -- пищевая ценность -- поверхностно-активные вещества -- фитомасляный полуфабрикат -- каротосодержащий полуфабрикат -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
А-3973
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Посилання
Кількість завантажень / переходів