663.915
П 55
.
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 16.11.2005 / О. І. Полякова ; наук. керівник А. М. Дорохович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.

УДК
663.915
663.918

Ключові слова: вихровий млин -- ступінь подрібнення -- фруктоза -- какаовела -- зародки пшениці -- глазур -- інуліномісткий порошок -- какао-напої -- вихревая мельница -- степень измельчения -- какаовелла -- зародыши пшеницы -- глазурь -- какао-напитки -- инулиносодержащий порошок -- vortical mill -- degree of crushing -- fructose -- cocoa shell -- wheat sprout -- glaze -- inulincontaining powder -- cocoa-drink --
Додаткові точки доступу: