
>
663.915
П 55
Полякова, Олена Іванівна.Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 16.11.2005 / О. І. Полякова ; наук. керівник А. М. Дорохович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.
Ключові слова: вихровий млин -- ступінь подрібнення -- фруктоза -- какаовела -- зародки пшениці -- глазур -- інуліномісткий порошок -- какао-напої -- вихревая мельница -- степень измельчения -- какаовелла -- зародыши пшеницы -- глазурь -- какао-напитки -- инулиносодержащий порошок -- vortical mill -- degree of crushing -- fructose -- cocoa shell -- wheat sprout -- glaze -- inulincontaining powder -- cocoa-drink --
Додаткові точки доступу:
Дорохович, Антонелла Миколаївна\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
П 55
Полякова, Олена Іванівна.
УДК | |
663.915 | |
663.918 |
Ключові слова: вихровий млин -- ступінь подрібнення -- фруктоза -- какаовела -- зародки пшениці -- глазур -- інуліномісткий порошок -- какао-напої -- вихревая мельница -- степень измельчения -- какаовелла -- зародыши пшеницы -- глазурь -- какао-напитки -- инулиносодержащий порошок -- vortical mill -- degree of crushing -- fructose -- cocoa shell -- wheat sprout -- glaze -- inulincontaining powder -- cocoa-drink --
Додаткові точки доступу:
Дорохович, Антонелла Миколаївна\наук. керівник\
Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1408 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|