
>
664.7
К 83
Крошко, Ольга Сергіївна.Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів : захищена 16.11.2006 / О. С. Крошко ; наук. керівник В. О. Моргун ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2006. - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15
Ключові слова: борошно пшеничне -- рисове -- ячмінне -- тритикалеве -- вівсяне -- кукурудзяне -- гречане -- борошняні композиційні суміші -- хлібопекарські властивості -- харчова цінність -- мука пшеничная -- рисовая -- ячменная -- тритикалевая -- овсяная -- кукурузная -- гречневая -- мучные композиционные смеси -- хлебопекарные свойства -- пищевая ценность -- a wheat flour -- rice -- barley -- triticale -- oat -- corn -- buckwheat -- composite mixtures -- breadmaking properties -- food value --
Додаткові точки доступу:
Моргун, Валентина Олексіївна\наук. керівник\
Одес. нац. акад. харч. технологій
К 83
Крошко, Ольга Сергіївна.
УДК | |
664.7 |
Ключові слова: борошно пшеничне -- рисове -- ячмінне -- тритикалеве -- вівсяне -- кукурудзяне -- гречане -- борошняні композиційні суміші -- хлібопекарські властивості -- харчова цінність -- мука пшеничная -- рисовая -- ячменная -- тритикалевая -- овсяная -- кукурузная -- гречневая -- мучные композиционные смеси -- хлебопекарные свойства -- пищевая ценность -- a wheat flour -- rice -- barley -- triticale -- oat -- corn -- buckwheat -- composite mixtures -- breadmaking properties -- food value --
Додаткові точки доступу:
Моргун, Валентина Олексіївна\наук. керівник\
Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1103 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|