
>
664.953
С 91
Сухаренко, Олена Валеріївна.Розробка технології харчової білкової маси із мідій малого розміру [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 21.01.1998 / О. В. Сухаренко ; наук. керівник Г. І. Гончаров ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1997. - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.
Ключові слова: мідійна білкова маса -- ультразвук -- інтенсивність -- тривалість -- ультразвукова обробка -- зберігання -- клінічні дослідження -- мидийная белковая масса -- интенсивность -- продолжительность -- ультразвуковая обработка -- хранение -- клинические испытания -- mussel protein mass -- ultra-sound -- intensity -- duration -- ultra-sound treatment -- storage -- cinical tests --
Додаткові точки доступу:
Гончаров, Г. І.\наук. керівник\
Укр. держ. ун-т харч. технологій
С 91
Сухаренко, Олена Валеріївна.
УДК | |
664.953 | |
639.42 |
Ключові слова: мідійна білкова маса -- ультразвук -- інтенсивність -- тривалість -- ультразвукова обробка -- зберігання -- клінічні дослідження -- мидийная белковая масса -- интенсивность -- продолжительность -- ультразвуковая обработка -- хранение -- клинические испытания -- mussel protein mass -- ultra-sound -- intensity -- duration -- ultra-sound treatment -- storage -- cinical tests --
Додаткові точки доступу:
Гончаров, Г. І.\наук. керівник\
Укр. держ. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-767 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|