664.6
М 15
.
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 23.12.2005 / О. В. Макарова ; наук. керівник К. Г. Іоргачова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-16. - Б. ц.

УДК
664.6

Ключові слова: борошняні композитні суміші -- соєвий білковий збагачувач -- борошно з насіння льону -- борошно з насіння гречки -- емульсія -- цукрове печиво -- затяжне печиво -- харчова цінність -- мучные композитные смеси -- соевый белковый обогатитель -- мука из семян льна -- мука из семян гречихи -- эмульсия -- сахарное печенье -- затяжное печенье -- пищевая ценность -- flour composite blends -- soy protein dresser -- flax seeds flour -- flax buckwheat flour -- emulsion -- edible quality -- sugar pastries -- hard sweet biscuit --
Додаткові точки доступу: