Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / В. В. Дорохович ; Київ. держ. торговельно-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2000. - 20 с. - Б. ц.
УДК
641.12
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби -- діабетичні продукти -- фруктоза -- мучные кондитерские изделия -- диабетические продукты -- flour confectionery products -- diabetic products -- fructose -- Додаткові точки доступу: Київ. держ. торговельно-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах