>
637.131.5
К 78
Кравченко, Наталя Вікторівна.Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 10.04.2014 / Н. В. Кравченко ; наук. керівник В. А. Гніцевич ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
Ключові слова: знежирене молоко -- екстракт кореня солодки -- сапоніни -- солодкі страви -- піноутворювальна здатність -- стійкість піни -- обезжиренное молоко -- экстракт корня солодки -- сапонины -- сладкие блюда -- пенообразующая способность -- стойкость пены -- fat-free milk -- extract from licorice root -- saponins -- sweet dishes -- foaming capacity -- foam stability --
Додаткові точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна\наук. керівник\
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
К 78
Кравченко, Наталя Вікторівна.
| УДК | |
| 637.131.5 | |
| 664.136 |
Ключові слова: знежирене молоко -- екстракт кореня солодки -- сапоніни -- солодкі страви -- піноутворювальна здатність -- стійкість піни -- обезжиренное молоко -- экстракт корня солодки -- сапонины -- сладкие блюда -- пенообразующая способность -- стойкость пены -- fat-free milk -- extract from licorice root -- saponins -- sweet dishes -- foaming capacity -- foam stability --
Додаткові точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна\наук. керівник\
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-3284 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|