Підвищення ефективності процесу подрібнення кормів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Р. І. Безпалов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2005. - 18 с. - Б. ц.
УДК
631.363.2
636.085
Ключові слова: корми -- ножі -- подрібнення -- корма -- ножи -- измельчение -- feeds -- knives -- grinding -- Додаткові точки доступу: Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах