637.521
Б 81
.
Технологія напівфабрикатів із субпродуктів курчат з метою їх використання у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / В. Ф. Бондаренко ; наук. керівник М. І. Бєляєв ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 16 с. - Б. ц.

УДК
637.521
637.54'65
641.51/.54

Ключові слова: м'ясні напівфабрикати -- субпродукти -- мясные полуфабрикаты -- субпродукты -- meat semi-finished products -- offal --
Анотація:
У дисертації обґрунтовано технологію консервованих напівфабрикатів з м'яких субпродуктів (серця, печінки, м'язового шлунка) курчат із метою їхнього подальшого використання у громадському харчуванні. На основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено технології 3-х видів напівфабрикатів з максимально можливим збалансованим амінокислотним складом білків. Встановлено, що вони мають високу харчову цінність. Визначено напрями використання напівфабрикатів у громадському харчуванні. Здійснено практичне впровадження розроблених технологій.
Додаткові точки доступу: