
>
637.521
Б 81
Бондаренко, Валентина Федосіївна.Технологія напівфабрикатів із субпродуктів курчат з метою їх використання у громадському харчуванні [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / В. Ф. Бондаренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 1997. - 16 с. - Б. ц.
Ключові слова: м'ясні напівфабрикати -- субпродукти -- мясные полуфабрикаты -- субпродукты -- meat semi-finished products -- offal --
Анотація:
Технологія продуктів громадського харчування.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Б 81
Бондаренко, Валентина Федосіївна.
УДК | |
637.521 | |
637.54'65 | |
641.51/.54 |
Ключові слова: м'ясні напівфабрикати -- субпродукти -- мясные полуфабрикаты -- субпродукты -- meat semi-finished products -- offal --
Анотація:
Технологія продуктів громадського харчування.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|