
>
664.959
К 24
Карнаушенко , Юлія Вікторівна.Удосконалення процесу сушіння м`яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осцилювання та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Ю. В. Карнаушенко ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 18 с. - Б. ц.
Ключові слова: вологовміст -- м'ясо мідії -- питоме навантаження -- процеси сушіння -- псевдозріджений шар -- сушіння -- влагосодержание -- мясо мидии -- удельная нагрузка -- процессы сушки -- псевдоожиженный слой -- сушка -- moisture content -- mussel meat -- specific load -- drying processes -- fluidized bed -- drying --
Анотація:
Дисертацію присвячено удосконаленню процесу сушіння м'яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осциллювання та його апаратурного оформлення. Встановлено технологічні властивості м'яса чорноморської мідії як предмета сушіння, які дають можливість для проведення аналітичного дослідження закономірностей процесу та встановлення залежностей між значеннями величин, що описують процес сушіння досліджуваного продукту. Визначено раціональні параметри процесу, які узагальнено у вигляді практичних рекомендацій. Запропоновано спосіб одержання сушеного м'яса мідії. Спроектовано установку для сушіння м'яса мідії. Спроектовано установку для сушіння м'яса мідії. Здійснено комплекс заходів щодо впровадження результатів досліджень у виробництво та навчальний процес. Соціальна ефективність результатів дисертаційного дослідження полягає у розширенні асортименту готових харчових продуктів з гідробіонтів, підвищенні їх якості, поліпшенні екологічної обстановки в місцях видобутку та переробки об'єктів морського промислу.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
К 24
Карнаушенко , Юлія Вікторівна.
УДК | |
664.959 |
Ключові слова: вологовміст -- м'ясо мідії -- питоме навантаження -- процеси сушіння -- псевдозріджений шар -- сушіння -- влагосодержание -- мясо мидии -- удельная нагрузка -- процессы сушки -- псевдоожиженный слой -- сушка -- moisture content -- mussel meat -- specific load -- drying processes -- fluidized bed -- drying --
Анотація:
Дисертацію присвячено удосконаленню процесу сушіння м'яса мідії у псевдозрідженому шарі із застосуванням осциллювання та його апаратурного оформлення. Встановлено технологічні властивості м'яса чорноморської мідії як предмета сушіння, які дають можливість для проведення аналітичного дослідження закономірностей процесу та встановлення залежностей між значеннями величин, що описують процес сушіння досліджуваного продукту. Визначено раціональні параметри процесу, які узагальнено у вигляді практичних рекомендацій. Запропоновано спосіб одержання сушеного м'яса мідії. Спроектовано установку для сушіння м'яса мідії. Спроектовано установку для сушіння м'яса мідії. Здійснено комплекс заходів щодо впровадження результатів досліджень у виробництво та навчальний процес. Соціальна ефективність результатів дисертаційного дослідження полягає у розширенні асортименту готових харчових продуктів з гідробіонтів, підвищенні їх якості, поліпшенні екологічної обстановки в місцях видобутку та переробки об'єктів морського промислу.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|