
>
658.62
М 42
Медведовський , Яків Семенович.Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Я. С. Медведовський ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2003. - 17 с. - Б. ц.
Ключові слова: антиоксидантні властивості -- біологічна цінність -- екстракти -- м'ясні фарші -- паштети -- соєвий текстурат -- фарші -- харчова цінність -- антиоксидантные свойства -- биологическая ценность -- экстракты -- мясные фарши -- паштеты -- соевый текстурат -- фарши -- пищевая ценность -- antioxidant properties -- biological value -- extracts -- minced meat -- soy texturate -- minced meat -- pates -- nutritional value --
Анотація:
Доведено доцільність використання "Біовіту", соєвого текстурату та екстрактів лікарських рослин у складі м'ясних фаршевих виробів. Розроблена нормативна документація на нові види комбінованих м'ясних продуктів сприятиме впровадженню розробок у виробництво в системі харчової промисловості та ресторванного господарства.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
М 42
Медведовський , Яків Семенович.
УДК | |
658.62 | |
664 |
Ключові слова: антиоксидантні властивості -- біологічна цінність -- екстракти -- м'ясні фарші -- паштети -- соєвий текстурат -- фарші -- харчова цінність -- антиоксидантные свойства -- биологическая ценность -- экстракты -- мясные фарши -- паштеты -- соевый текстурат -- фарши -- пищевая ценность -- antioxidant properties -- biological value -- extracts -- minced meat -- soy texturate -- minced meat -- pates -- nutritional value --
Анотація:
Доведено доцільність використання "Біовіту", соєвого текстурату та екстрактів лікарських рослин у складі м'ясних фаршевих виробів. Розроблена нормативна документація на нові види комбінованих м'ясних продуктів сприятиме впровадженню розробок у виробництво в системі харчової промисловості та ресторванного господарства.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|