664.95.037
П 14
.
Удосконалення технології розсільного заморожування риби [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 01.07.2005 / Г. С. Паламарчук ; наук. керівник А. Т. Безусов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц.

УДК
664.95.037

Ключові слова: розсільне заморожування -- хлорид кальцію -- риба -- пектин -- нпр -- захисне покриття -- якість -- рассольное замораживание -- хлорид кальция -- рыба -- защитное покрытие -- качество -- pickle freezing -- calcium chloride -- fish -- pectin -- lms -- sheeting -- greasing -- quality --
Додаткові точки доступу: