
>
664.95.037
П 14
Паламарчук, Ганна Станіславівна.Удосконалення технології розсільного заморожування риби [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 01.07.2005 / Г. С. Паламарчук ; наук. керівник А. Т. Безусов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2005. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16. - Б. ц.
Ключові слова: розсільне заморожування -- хлорид кальцію -- риба -- пектин -- нпр -- захисне покриття -- якість -- рассольное замораживание -- хлорид кальция -- рыба -- защитное покрытие -- качество -- pickle freezing -- calcium chloride -- fish -- pectin -- lms -- sheeting -- greasing -- quality --
Додаткові точки доступу:
Безусов, Анатолій Тимофійович\наук. керівник\
Одес. нац. акад. харч. технологій
П 14
Паламарчук, Ганна Станіславівна.
УДК | |
664.95.037 |
Ключові слова: розсільне заморожування -- хлорид кальцію -- риба -- пектин -- нпр -- захисне покриття -- якість -- рассольное замораживание -- хлорид кальция -- рыба -- защитное покрытие -- качество -- pickle freezing -- calcium chloride -- fish -- pectin -- lms -- sheeting -- greasing -- quality --
Додаткові точки доступу:
Безусов, Анатолій Тимофійович\наук. керівник\
Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1415 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|