Удосконалення технології первинної обробки та зберігання насіння гірчиці [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів / В. О. Черній . - Одеса : [б. в.], 2003. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.53.
631.53.02
Ключові слова: активне вентилювання -- гірчиця -- зберігання -- очищення -- первинна обробка -- сушіння -- активное вентилирование -- горчица -- хранение -- очистка -- первичная обработка -- сушка -- more active ventilation -- mustard -- saving -- purification -- virgin harvest -- drying --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах