Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / О. В. Сабіров . - Донецьк : [б. в.], 2009. - 18 с. - Б. ц.
УДК
637.525
66.083
Ключові слова: м'ясна промисловість -- м'ясна сировина -- структурно-механічні показники -- мясная промышленность, -- мясное сырье -- структурно-механические показатели -- meat industry -- raw meat -- structural and mechanical indicators --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах