Розробка ефективних режимів термічної обробки і зберігання дрібнонасіннєвих культур [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур : захищена 22.03.2013 / О. Г. Соколовська ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
633.19
664.724
631.563
Ключові слова: термічна обробка -- активне вентилювання -- сушіння -- зберігання -- показники якості -- термическая обработка -- активное вентилирование -- сушка -- хранение -- показатели качества -- Додаткові точки доступу: Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)