
>
664.681
Д 51
Дідик, Інна Вікторівна.Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / І. В. Дідик ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2003. - 20 с. - Б. ц.
Ключові слова: антиоксиданти -- збереженість харчових продуктів -- крекер -- нетрадиційна сировина -- споживні властивості -- антиоксиданты -- сохранность пищевых продуктов -- нетрадиционное сырье -- потребительские свойства -- antioxidants -- preservation of food products -- cracker -- unconventional raw materials -- consumption properties --
Анотація:
Показано можливість використання гречаного борошна, зародкових пшеничних пластівців, м'яти перцевої, цикорію, мускатного горіха для виробництва крекерів.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Д 51
Дідик, Інна Вікторівна.
УДК | |
664.681 | |
664.641.4 | |
664.644 |
Ключові слова: антиоксиданти -- збереженість харчових продуктів -- крекер -- нетрадиційна сировина -- споживні властивості -- антиоксиданты -- сохранность пищевых продуктов -- нетрадиционное сырье -- потребительские свойства -- antioxidants -- preservation of food products -- cracker -- unconventional raw materials -- consumption properties --
Анотація:
Показано можливість використання гречаного борошна, зародкових пшеничних пластівців, м'яти перцевої, цикорію, мускатного горіха для виробництва крекерів.
Додаткові точки доступу:
Київ. нац. торгов.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|