
>
640.43
Т 54
Ткаченко, Ольга Петрівна.Економічне обґрунтування вибору організаційно-правової форми підприємств ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 17.03.2008 / ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16 . - Б. ц.
Ключові слова: підприємства -- ресторанне господарство -- власність -- організаційно-правова форма -- ефективність -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- собственность -- организационно-правовая форма -- эффективность -- enterprises -- restaurant economy -- property -- organizationally is legal form -- efficiency --
Анотація:
У дисертації визначені теоретичні положення і розроблений методичний інструментарій вибору ефективних організаційно-правових форм підприємств ресторанного господарства. У дисертаційній роботі уточнено економічну сутність поняття “організаційно-правова форма”; розроблено класифікацію організаційно-правових форм підприємств; визначені критерії і обґрунтована система показників оцінки ефективності господарювання підприємств ресторанного господарства різних організаційно-правових форм; запропоновано методичний інструментарій вибору найбільш ефективної організаційно-правової форми підприємства ресторанного господарства, спрямований на оптимізацію показників діяльності підприємств ресторанного господарства залежно від критеріїв стадії життєвого циклу.
Додаткові точки доступу:
Шалько , Віктор Іванович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Т 54
Ткаченко, Ольга Петрівна.
УДК | |
640.43 | |
658.1 | |
334 |
Ключові слова: підприємства -- ресторанне господарство -- власність -- організаційно-правова форма -- ефективність -- предприятия -- ресторанное хозяйство -- собственность -- организационно-правовая форма -- эффективность -- enterprises -- restaurant economy -- property -- organizationally is legal form -- efficiency --
Анотація:
У дисертації визначені теоретичні положення і розроблений методичний інструментарій вибору ефективних організаційно-правових форм підприємств ресторанного господарства. У дисертаційній роботі уточнено економічну сутність поняття “організаційно-правова форма”; розроблено класифікацію організаційно-правових форм підприємств; визначені критерії і обґрунтована система показників оцінки ефективності господарювання підприємств ресторанного господарства різних організаційно-правових форм; запропоновано методичний інструментарій вибору найбільш ефективної організаційно-правової форми підприємства ресторанного господарства, спрямований на оптимізацію показників діяльності підприємств ресторанного господарства залежно від критеріїв стадії життєвого циклу.
Додаткові точки доступу:
Шалько , Віктор Іванович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 1 |
2 | Репозитарій |