Бібліографічний опис
Примірники
>
664.871 Ж 76 Жмудь , Альона Вікторівна .
Розробка технології соусів-дресингів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / А. В. Жмудь . - Одеса : [б. в.] , 2012 . - 20 с. - Б. ц. УДК 664.871 641.887 612.392.5-022.45
Ключові слова: гідроколоїди -- рослинна сировина -- соуси -- соуси-дресинги -- гидроколлоиды -- растительное сырье -- соусы -- соусы-дрессинги -- hydrocolloids -- vegetable raw materials -- sauces -- sauces and dressings --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
Х-р/о
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Посилання
Кількість завантажень / переходів