
>
637.133
Л 93
Любенко, Галина Дмитрівна.Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : захищена 05.07.2016 / Г. Д. Любенко ; наук. керівник Ф. В. Перцевой ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
Ключові слова: гідроколоїд -- пектин цитрусовий -- пектин низькоетерифікований -- крохмаль кукурудзяний -- крохмаль модифікований -- сухе знежирене молоко -- концентрат -- насіння кунжуту -- вологоутримувальна здатність -- іони кальцію -- кальцієві містки -- просторова сітка -- вільна та зв'язана волога -- заморожування -- гидроколлоид -- пектин цитрусовый -- пектин низкометоксилированный -- крахмал кукурузный -- крахмал модифицированный -- сухое обезжиренное молоко -- семена кунжута -- влагоудерживающая способность -- ионы кальция -- кальциевые мостики -- пространственная сетка -- свободная и связанная влага -- замораживание -- hydrocolloid -- low-esterified citric pectin -- modified maize starch -- dry skimmed milk -- concentration of sesame seeds -- additive -- moisture-retaining ability -- calciumions -- calcium bridges -- spatial net -- free and bond moisture -- refrigeration --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технологічних параметрів і режимів виробництва термостійкої замороженої начинки з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Л 93
Любенко, Галина Дмитрівна.
УДК | |
637.133 |
Ключові слова: гідроколоїд -- пектин цитрусовий -- пектин низькоетерифікований -- крохмаль кукурудзяний -- крохмаль модифікований -- сухе знежирене молоко -- концентрат -- насіння кунжуту -- вологоутримувальна здатність -- іони кальцію -- кальцієві містки -- просторова сітка -- вільна та зв'язана волога -- заморожування -- гидроколлоид -- пектин цитрусовый -- пектин низкометоксилированный -- крахмал кукурузный -- крахмал модифицированный -- сухое обезжиренное молоко -- семена кунжута -- влагоудерживающая способность -- ионы кальция -- кальциевые мостики -- пространственная сетка -- свободная и связанная влага -- замораживание -- hydrocolloid -- low-esterified citric pectin -- modified maize starch -- dry skimmed milk -- concentration of sesame seeds -- additive -- moisture-retaining ability -- calciumions -- calcium bridges -- spatial net -- free and bond moisture -- refrigeration --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технологічних параметрів і режимів виробництва термостійкої замороженої начинки з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович\наук. керівник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-3774 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |