637.133
Л 93
.
Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : захищена 05.07.2016 / Г. Д. Любенко ; наук. керівник Ф. В. Перцевой ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17

УДК
637.133

Ключові слова: гідроколоїд -- пектин цитрусовий -- пектин низькоетерифікований -- крохмаль кукурудзяний -- крохмаль модифікований -- сухе знежирене молоко -- концентрат -- насіння кунжуту -- вологоутримувальна здатність -- іони кальцію -- кальцієві містки -- просторова сітка -- вільна та зв'язана волога -- заморожування -- гидроколлоид -- пектин цитрусовый -- пектин низкометоксилированный -- крахмал кукурузный -- крахмал модифицированный -- сухое обезжиренное молоко -- семена кунжута -- влагоудерживающая способность -- ионы кальция -- кальциевые мостики -- пространственная сетка -- свободная и связанная влага -- замораживание -- hydrocolloid -- low-esterified citric pectin -- modified maize starch -- dry skimmed milk -- concentration of sesame seeds -- additive -- moisture-retaining ability -- calciumions -- calcium bridges -- spatial net -- free and bond moisture -- refrigeration --
Анотація:
Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню та розробці технологічних параметрів і режимів виробництва термостійкої замороженої начинки з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту.
Додаткові точки доступу: