Товарознавча характеристика нових видів ферментованої білоголової капусти [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / Н. С. Ясинська ; Київ. держ. торговельно-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 1999. - 22 с. - Б. ц.
УДК
664.843.97
635.63/64
Ключові слова: ферментація -- якість -- ферментация -- качество -- fermentation -- quality -- Додаткові точки доступу: Київ. держ. торговельно-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах