
>
642.5.024.3/.5
К 96
Кушнір , Таміла Борисівна.Рентабельність підприємств громадського харчування в умовах інфляції [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 / Т. Б. Кушнір ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1997. - 17 с. - Б. ц.
Ключові слова: громадське харчування -- інфляція -- рентабельність -- общественное питание -- инфляция -- рентабельность -- catering -- inflation -- profitability --
Анотація:
Дисертаційна робота містить дослідження тенденції розвитку показників рентабельності підприємств комунального харчування за умов інфляції. Розроблено комплексну систему показників рентабельності, яка відповідає різноманітним інтересам та цілям споживачів інформації; моделі показників рентабельності, що виражають взаємозв'язок їх значень із інфляційними факторами; методика виділення інфляційної складової кінцевого фінансового результату діяльності; методика планування рентабельності з урахуванням специфіки галузі, особливостей конкретного підприємства та темпів розвитку інфляції.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
К 96
Кушнір , Таміла Борисівна.
УДК | |
642.5.024.3/.5 | |
658.155 | |
338.5 |
Ключові слова: громадське харчування -- інфляція -- рентабельність -- общественное питание -- инфляция -- рентабельность -- catering -- inflation -- profitability --
Анотація:
Дисертаційна робота містить дослідження тенденції розвитку показників рентабельності підприємств комунального харчування за умов інфляції. Розроблено комплексну систему показників рентабельності, яка відповідає різноманітним інтересам та цілям споживачів інформації; моделі показників рентабельності, що виражають взаємозв'язок їх значень із інфляційними факторами; методика виділення інфляційної складової кінцевого фінансового результату діяльності; методика планування рентабельності з урахуванням специфіки галузі, особливостей конкретного підприємства та темпів розвитку інфляції.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|