642.5.024.3/.5
К 96
.
Рентабельність підприємств громадського харчування в умовах інфляції [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 / Т. Б. Кушнір ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 17 с. - Б. ц.

УДК
642.5.024.3/.5
658.155
338.5

Ключові слова: громадське харчування -- інфляція -- рентабельність -- общественное питание -- инфляция -- рентабельность -- catering -- inflation -- profitability --
Анотація:
Дисертаційна робота містить дослідження тенденції розвитку показників рентабельності підприємств комунального харчування за умов інфляції. Розроблено комплексну систему показників рентабельності, яка відповідає різноманітним інтересам та цілям споживачів інформації; моделі показників рентабельності, що виражають взаємозв'язок їх значень із інфляційними факторами; методика виділення інфляційної складової кінцевого фінансового результату діяльності; методика планування рентабельності з урахуванням специфіки галузі, особливостей конкретного підприємства та темпів розвитку інфляції.
Додаткові точки доступу: