
>
[579.864:637.146].33:66.047
Я 55
Ямборко , Ганна Валентинівна.Розробка технології отримання сухого концентрату молочнокислих бактерій [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 03.00.20 Біотехнологія / Г. В. Ямборко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2002. - 16 с. - Б. ц.
Ключові слова: бактеріальний концентрат -- концентрування -- культивування -- лактобацили -- молочнокислі бактерії -- сушіння -- харчові концентрати -- бактериальный концентрат -- концентрирование -- культивирование -- лактобацилы -- молочнокислые бактерии -- сушка -- пищевые концентраты -- bacterial concentrate -- concentration -- cultivation -- lactobacilli -- lactic acid bacteria -- drying -- food concentrates --
Анотація:
Робота присвячена вивченню лактобактерій, ізольованих із сирого молока, некомерційних кисломолочних продуктів і квашених овочів, виготовлених в Одеській області і розробці технології отримання сухої концентратної закваски на основі лактобактерій із стабільними властивостями і високим титром клітин, стійкої при збереженні в доступних умовах, призначеної для виробництва кисломолочних продуктів лікувально-профілактичного призначення.
Додаткові точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Я 55
Ямборко , Ганна Валентинівна.
УДК | |
[579.864:637.146].33:66.047 |
Ключові слова: бактеріальний концентрат -- концентрування -- культивування -- лактобацили -- молочнокислі бактерії -- сушіння -- харчові концентрати -- бактериальный концентрат -- концентрирование -- культивирование -- лактобацилы -- молочнокислые бактерии -- сушка -- пищевые концентраты -- bacterial concentrate -- concentration -- cultivation -- lactobacilli -- lactic acid bacteria -- drying -- food concentrates --
Анотація:
Робота присвячена вивченню лактобактерій, ізольованих із сирого молока, некомерційних кисломолочних продуктів і квашених овочів, виготовлених в Одеській області і розробці технології отримання сухої концентратної закваски на основі лактобактерій із стабільними властивостями і високим титром клітин, стійкої при збереженні в доступних умовах, призначеної для виробництва кисломолочних продуктів лікувально-профілактичного призначення.
Додаткові точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|