664
Т 58
.
Наукове обґрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 05.06.2002 / В. Г. Топольник ; наук. конс. О. С. Ратушний ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 34 с. - Бібліогр.: с. 25-31

УДК
664
641.5
658.562
001.891

Ключові слова: система -- сировина -- готова продукція -- обладнання -- обробка -- властивості -- кількісні показники -- якість -- сырье -- готовая продукция -- оборудование -- обработка -- свойства -- количественные показатели -- качество -- system -- raw -- the finished production -- equipment -- processing -- characteristics -- qualitative quality index --
Анотація:
Дисертацію присвячено розвитку наукової бази кількісної оцінки якості найважливіших складових процесу виробництва кулінарної продукції. Обґрунтовані взаємозв’язки в цілісній системі і системах об'єктів, властивостей і показників якості складових процесу. Вперше розроблені математичні моделі показників якості кулінарної сировини і системи технічних засобів, розрахунку коефіцієнтів вагомості показників при комплексній оцінці. Рівень якості сировини, обладнання, технологічної обробки і готової кулінарної продукції централізованого виробництва визначені за комплексним показником. Встановлене обладнання, випуск якого доцільно припинити через його низьку якість. Здійснене практичне впровадження результатів дослідження.
Додаткові точки доступу: