
>
664
Т 58
Топольник, Віра Григорівна.Наукове обґрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 05.06.2002 / В. Г. Топольник ; наук. конс. О. С. Ратушний ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 34 с. - Бібліогр.: с. 25-31
Ключові слова: система -- сировина -- готова продукція -- обладнання -- обробка -- властивості -- кількісні показники -- якість -- сырье -- готовая продукция -- оборудование -- обработка -- свойства -- количественные показатели -- качество -- system -- raw -- the finished production -- equipment -- processing -- characteristics -- qualitative quality index --
Анотація:
Дисертацію присвячено розвитку наукової бази кількісної оцінки якості найважливіших складових процесу виробництва кулінарної продукції. Обґрунтовані взаємозв’язки в цілісній системі і системах об'єктів, властивостей і показників якості складових процесу. Вперше розроблені математичні моделі показників якості кулінарної сировини і системи технічних засобів, розрахунку коефіцієнтів вагомості показників при комплексній оцінці. Рівень якості сировини, обладнання, технологічної обробки і готової кулінарної продукції централізованого виробництва визначені за комплексним показником. Встановлене обладнання, випуск якого доцільно припинити через його низьку якість. Здійснене практичне впровадження результатів дослідження.
Додаткові точки доступу:
Ратушний, Олександр Сергійович\наук. конс.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Т 58
Топольник, Віра Григорівна.
УДК | |
664 | |
641.5 | |
658.562 | |
001.891 |
Ключові слова: система -- сировина -- готова продукція -- обладнання -- обробка -- властивості -- кількісні показники -- якість -- сырье -- готовая продукция -- оборудование -- обработка -- свойства -- количественные показатели -- качество -- system -- raw -- the finished production -- equipment -- processing -- characteristics -- qualitative quality index --
Анотація:
Дисертацію присвячено розвитку наукової бази кількісної оцінки якості найважливіших складових процесу виробництва кулінарної продукції. Обґрунтовані взаємозв’язки в цілісній системі і системах об'єктів, властивостей і показників якості складових процесу. Вперше розроблені математичні моделі показників якості кулінарної сировини і системи технічних засобів, розрахунку коефіцієнтів вагомості показників при комплексній оцінці. Рівень якості сировини, обладнання, технологічної обробки і готової кулінарної продукції централізованого виробництва визначені за комплексним показником. Встановлене обладнання, випуск якого доцільно припинити через його низьку якість. Здійснене практичне впровадження результатів дослідження.
Додаткові точки доступу:
Ратушний, Олександр Сергійович\наук. конс.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 2 |
2 | Репозитарій |