639.29
Ф 33
.
Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 26.05.2006 / Д. В. Федорова ; наук. керівник М. І. Пересічний ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], . - 22 с. - Бібліогр.: с. 18-20. - Б. ц.

УДК
639.29

Ключові слова: екстракт стевії -- продукти переробки -- переробка морських водоростей -- карагінан -- зостера -- оздоблювальні напівфабрикати -- борошняні кондитерські вироби -- технологія -- комплексний структуроутворювач -- цукроза -- поживна цінність -- мікронутрієнти -- конкурентопридатність -- экстракт стевии -- продукты переработки -- переработка морских водорослей -- каррагинан -- отделочные полуфабрикаты -- мучные кондитерские изделия -- технология -- комплексный структурообразователь -- сахароза -- питательная ценность -- микронутриенты -- конкурентопригодность -- stevia extract -- products of seaweed -- reprocessing of seaweed -- carrageenan -- zostera -- semi-finished product -- product used for stuffing -- decoration -- flour confectioneries -- technology -- operating practices -- complex builder -- sucrose -- nutritive value -- micronutrients -- competitiveness etc --
Додаткові точки доступу: