
>
664.8.039.7
Ф 51
Філарет , Жанна Миколаївна.Товарознавча характеристика ферментованої цвітної капусти [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / Ж. М. Філарет ; Київ. держ. торговельно-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 1999. - 22 с. - Б. ц.
Ключові слова: зберігання харчових продуктів -- переробка овочів -- переробка -- споживні властивості -- ферментація -- цвітна капуста -- якість продукції -- якість товарів -- якість харчових продуктів -- якість -- хранение пищевых продуктов -- переработка овощей -- переработка -- потребительские свойства -- ферментация -- цветная капуста -- качество продукции -- качество товаров -- качество пищевых продуктов -- качество -- food storage -- vegetable processing -- processing -- consumption properties -- fermentation -- cauliflower -- product quality -- quality of goods -- quality of food products --
Анотація:
Роботу присвячено вивченню споживних властивостей цвітної капусти при переробці її ферментацією та подальшому тривалому зберіганні. Досліджено характер фізико-хімічних та мікробіологічних процесів при ферментації цвітної капусти в залежності від господарсько-ботанічного сорту капусти, температури ферментації, концентрації кухонної солі та ємкості тари.
Додаткові точки доступу:
Київ. держ. торговельно-екон. ун-т
Ф 51
Філарет , Жанна Миколаївна.
УДК | |
664.8.039.7 | |
635 |
Ключові слова: зберігання харчових продуктів -- переробка овочів -- переробка -- споживні властивості -- ферментація -- цвітна капуста -- якість продукції -- якість товарів -- якість харчових продуктів -- якість -- хранение пищевых продуктов -- переработка овощей -- переработка -- потребительские свойства -- ферментация -- цветная капуста -- качество продукции -- качество товаров -- качество пищевых продуктов -- качество -- food storage -- vegetable processing -- processing -- consumption properties -- fermentation -- cauliflower -- product quality -- quality of goods -- quality of food products --
Анотація:
Роботу присвячено вивченню споживних властивостей цвітної капусти при переробці її ферментацією та подальшому тривалому зберіганні. Досліджено характер фізико-хімічних та мікробіологічних процесів при ферментації цвітної капусти в залежності від господарсько-ботанічного сорту капусти, температури ферментації, концентрації кухонної солі та ємкості тари.
Додаткові точки доступу:
Київ. держ. торговельно-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|