
>
634.21
Г 55
Глушко, Геннадій Іванович.Оцінка придатності сортів абрикосу до тривалого низькотемпературного зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 05.18.03 Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва : захищена 23.04.1998 / Г. І. Глушко ; наук. керівник Е. В. Ніколаєв ; Ін-т винограду і вина Магарач . - Ялта : [б. в.], 1998. - 21 с. - Бібліогр.: с. 19-20. - Б. ц.
Ключові слова: низькотемпературне заморожування -- плоди -- абрикос -- тривале зберігання -- хімічний склад -- якість -- прогнозування -- низкотемпературное замораживание -- плоды -- длительное хранение -- химический состав -- качество -- прогнозирование -- low temperature freezing -- fruits -- apricot -- long storage -- chemical composition -- quality -- forecast --
Додаткові точки доступу:
Ніколаєв, Е. В.\наук. керівник\
Ін-т винограду і вина Магарач
Г 55
Глушко, Геннадій Іванович.
УДК | |
634.21 | |
631.563 |
Ключові слова: низькотемпературне заморожування -- плоди -- абрикос -- тривале зберігання -- хімічний склад -- якість -- прогнозування -- низкотемпературное замораживание -- плоды -- длительное хранение -- химический состав -- качество -- прогнозирование -- low temperature freezing -- fruits -- apricot -- long storage -- chemical composition -- quality -- forecast --
Додаткові точки доступу:
Ніколаєв, Е. В.\наук. керівник\
Ін-т винограду і вина Магарач
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1606 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|