Удосконалення процесу адсорбційного очищення яблучного соку та його купажу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / С. В. Матко. - Київ : [б. в.], 2009. - 20 с. - Б. ц.
УДК
663.316
Ключові слова: дифузійний сік -- соки -- фруктові соки -- яблуки -- дифузионный сок -- фруктовые соки -- яблоки -- diffusion juice -- juices -- fruit juices -- apples --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах