
>
641.85
Є 17
Євлаш, Вікторія Владленівна.Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / В. В. Євлаш ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1998. - 17 с. - Б. ц.
Ключові слова: збивна продукція -- кров тварин -- солодкі страви -- харчові концентрати -- взбивная продукция -- кровь животных -- сладкие блюда -- пищевые концентраты -- whipping products -- animal blood -- sweet dishes -- food concentrates --
Анотація:
Технология продуктов питания.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Є 17
Євлаш, Вікторія Владленівна.
УДК | |
641.85 | |
664.87 | |
637.661 |
Ключові слова: збивна продукція -- кров тварин -- солодкі страви -- харчові концентрати -- взбивная продукция -- кровь животных -- сладкие блюда -- пищевые концентраты -- whipping products -- animal blood -- sweet dishes -- food concentrates --
Анотація:
Технология продуктов питания.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-р/о |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|