664.38 П 52 Положишникова , Людмила Олександрівна.
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Л. О. Положишникова ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк : [б. в.], 2010. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.38
537.531
Ключові слова: емульсія -- сухе знежирене молоко -- эмульсия -- сухое обезжиренное молоко -- emulsion -- skimmed milk powder -- Додаткові точки доступу: Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах