636.033
В 64
.
Обґрунтування господарсько-біологічних параметрів вирощування бугайців на м'ясо в молочному скотарстві [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.04 Технологія виробництва продуктів тваринництва : захищена 25.04.2000 / О. І. Вознюк ; наук. керівник М. О. Мазуренко ; Сум. держ. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], . - 19 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.

УДК
636.033

Ключові слова: порода -- помісі -- генотипи -- продуктивність -- якість м'яса -- шлунок -- печінка -- наднирники -- підшлункова залоза -- щитовидна залоза -- помеси -- генотипы -- производительность -- качество мяса -- желудок -- печень -- надпочечники -- поджелудочная железа -- щитовидная железа -- breed -- crossbreed -- crossbred -- genotipe -- productivity -- efficiency -- meat guality -- sentricle -- liver -- suprarenal gland -- adrenal gland -- pancreas -- thyroid gland --
Додаткові точки доступу: