
>
636.033
В 64
Вознюк, Оксана Іванівна.Обґрунтування господарсько-біологічних параметрів вирощування бугайців на м'ясо в молочному скотарстві [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.04 Технологія виробництва продуктів тваринництва : захищена 25.04.2000 / О. І. Вознюк ; наук. керівник М. О. Мазуренко ; Сум. держ. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2000. - 19 с. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.
Ключові слова: порода -- помісі -- генотипи -- продуктивність -- якість м'яса -- шлунок -- печінка -- наднирники -- підшлункова залоза -- щитовидна залоза -- помеси -- генотипы -- производительность -- качество мяса -- желудок -- печень -- надпочечники -- поджелудочная железа -- щитовидная железа -- breed -- crossbreed -- crossbred -- genotipe -- productivity -- efficiency -- meat guality -- sentricle -- liver -- suprarenal gland -- adrenal gland -- pancreas -- thyroid gland --
Додаткові точки доступу:
Мазуренко, Микола Олександрович\наук. керівник\
Сум. держ. аграр. ун-т
В 64
Вознюк, Оксана Іванівна.
УДК | |
636.033 |
Ключові слова: порода -- помісі -- генотипи -- продуктивність -- якість м'яса -- шлунок -- печінка -- наднирники -- підшлункова залоза -- щитовидна залоза -- помеси -- генотипы -- производительность -- качество мяса -- желудок -- печень -- надпочечники -- поджелудочная железа -- щитовидная железа -- breed -- crossbreed -- crossbred -- genotipe -- productivity -- efficiency -- meat guality -- sentricle -- liver -- suprarenal gland -- adrenal gland -- pancreas -- thyroid gland --
Додаткові точки доступу:
Мазуренко, Микола Олександрович\наук. керівник\
Сум. держ. аграр. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | А-1495 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|