Наукове обґрунтування та розроблення фізико-хімічних методів інтенсифікації вилучення сахарози з цукрових буряків [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння / Н. А. Гусятинська ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2008. - 40 с. - Б. ц.
УДК
664.1.034
Ключові слова: цукровий буряк -- цукроза -- сахарная свекла -- сахароза -- sugar beet -- sucrose -- Додаткові точки доступу: Нац. ун-т харч. технологій
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах